7 mei 2024: Aanmelden voor het NK Veiligste Chauffeur 2024 kan vanaf 7 mei Volg TVM awards

Volvo Group

Volvo Trucks levert een totaalpakket van transportoplossingen voor professionele en zakelijke klanten. Het bedrijf biedt een volledig assortiment van zware tot middelzware trucks en heeft een sterk internationaal netwerk van ruim 2.100 servicepunten in meer dan 130 landen. Volvo-trucks worden in 15 landen geassembleerd. In 2018 leverde Volvo wereldwijd meer dan 127.000 trucks af. Volvo Trucks maakt deel uit van de Volvo Group, een van ’s werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen.
De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service. Het werk van Volvo Trucks is gebaseerd op de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Volvo Trucks is sinds 1935 gevestigd in Nederland. Het huidige hoofdkantoor is gevestigd in Beesd. Volvo Trucks Nederland heeft 60 personen in dienst.

Volvo Car Corporation

Volvo Car Corporation is een Zweeds automerk. Het merk is op 10 augustus 1926 opgericht als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF tijdens een directievergadering in Hofors. Assar Gabrielsson heeft in samenwerking met Gustaf Larson het initiatief hiertoe genomen. Het allereerste Volvo-model is de Volvo ÖV4 uit 1927.

De TVM Awards worden mede mogelijk gemaakt door