7 mei 2024: Aanmelden voor het NK Veiligste Chauffeur 2024 kan vanaf 7 mei Volg TVM awards

Continental ontwikkelt baanbrekende technologieën en diensten voor een duurzame en verbonden mobiliteit van mensen en goederen. Het in 1871 opgerichte technologiebedrijf biedt veilige, efficiënte, intelligente en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en vervoer. In 2017 genereerde Continental een omzet van € 44 miljard en zijn er ruim 235.000 mensen in dienst in 61 landen.

Bandendivisie

De Bandendivisie beschikt over 24 productie- en ontwikkelingsvestigingen wereldwijd. Als een van de meest toonaangevende bandenfabrikanten met ongeveer 54.000 werknemers realiseerde de bandendivisie in 2017 een omzet van € 11,3 miljard. Continental behoort tot de technologische leiders op het gebied van bandenproductie en biedt een breed productassortiment aan voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en tweewielers. De continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling leveren een significante bijdrage aan een economisch verantwoorde en ecologisch doelmatige mobiliteit. Het portfolio van de Banden-divisie omvat diensten voor de bandenhandel en voor wagenparktoepassingen, evenals digitale managementsystemen voor bedrijfswagenbanden.

Een van de marktleiders

Continental, dat werd opgericht in 1871, is een multinational die veilige, efficiënte en prestatiegerichte banden voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen en tweewielers maakt. Continental is een van de marktleiders op het gebied van bandentechnologie en -productie, met een breed productgamma dat zich leent voor de meest uiteenlopende omstandigheden en toepassingen. Door voortdurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling draagt Continental in ruime mate bij tot een veilige, kostefficiënte en milieuvriendelijke mobiliteit.

De TVM Awards worden mede mogelijk gemaakt door