Vrijbloed Transport winnaar van de Award Veilig Transport 2019

Winnaar Veilig Transport 2019


Met een feestelijke finale van het NK Veiligste Chauffeur 2019 is er voor dit jaar een einde gekomen aan de TVM Awards. Tijdens de finale ontving Vrijbloed Transport uit Haarlem de award Veilig Transport. De transportonderneming kreeg de onderscheiding, omdat ze constant investeren in het verbeteren van veiligheid op en rondom de weg. Zo zitten chauffeurs in lagere vrachtwagens, omdat ze dan beter zicht hebben op de weg. Mathijs Vrijbloed kreeg de bokaal van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Van Bruggen roemde de inzet en passie van Vrijbloed Transport en gaf aan erg onder de indruk te zijn.

Inmiddels zijn we bezig om de TVM Awards van 2020 vorm te geven. Voor volgend jaar kun je daarom weer een (transport)bedrijf aandragen die in aanmerking komt voor de award Veilig Transport, een onderscheiding voor bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn in de transportsector. Hoe het nomineren in z’n werk gaat, hoor je snel. Houd daarom onze website goed in de gaten voor meer informatie.

Randvoorwaarden voor deelname

  1. Bedrijf, organisatie of instelling die het afgelopen jaar de weg vrij heeft gemaakt voor (nog) veiliger transport;
  2. Bedrijf, organisatie of instelling heeft inspanningen gedaan die regionale of nationale impact hebben gehad;
  3. Bedrijf, organisatie of instelling is maatschappelijk en/of sociaal betrokken;
  4. Bedrijf is in Nederland gevestigd;
  5. Iemand moet namens bedrijf, organisatie of instelling de prijs fysiek in ontvangst kunnen nemen, dus beschikbaar zijn op 26 oktober.

De verkiezing

Voor wie?
De verkiezing staat open voor organisaties uit transport en logistiek sector.

Waar let de jury op?
Naast maatschappelijke betrokkenheid kijkt de jury ook of men zich verdienstelijk heeft gemaakt voor transportveiligheid in de breedste zin van het woord en heeft daarmee een (aantoonbaar) verschil gemaakt.

Wie is de jury?
De TVM Award Veilig Transport is een juryprijs. In de jury hebben de partners van de TVM Awards een rol. Aan het hoofd staat een onafhankelijke voorzitter, ANWB directeur Frits van Bruggen.

Kandidatuur 
Kandidaten dienen te worden voorgedragen door derden. Een onafhankelijke jury beoordeelt de kandidaten op basis van een geheime, schriftelijke voordracht. Aan de hand van een aanmeldformulier en op basis van de gestelde randvoorwaarden maakt zij een keuze.

Procedure
1. Genomineerden worden door derden aangemeld en krijgen na aanmelding een mail met toelichting.
2. De inzendingen worden beoordeeld door de deskundige jury.
3. Uit deze genomineerden wordt de Veilig Transport 2019 Award winnaar gekozen.
4. De organisatie ontvangt een Veilig Transport 2019 Award en een plaquette Veilig Transport 2019.

Privacy
Kandidaten moeten expliciet toestemming geven voor gebruik van hun gegevens en nominatie (accepteren van de voorwaarden en privacy statement) en zijn daarna officieel ingeschreven.

 

Meer informatie:

Als u meer informatie wilt over de verkiezing wilt weten, kunt u mailen naar: awards@tvmawards.nl

Meer nieuws