25 september 2021: Finaledag op het TT Circuit in Assen Volg TVM awards

Een ‘eigen BedrijfsAcademy’

Advance Groep ontwerpt en ontwikkelt en organiseert bedrijfsspecifieke en mensgerichte maatwerkinterventies op het gebied van opleidingen, trainingen, coaching (on the job) en assessments voor het middenkader en management in de sector transport en logistiek. Als integrale dienstverlening ondersteunt Advance Groep middels haar unieke software bedrijven met het opzetten en inrichten van een ‘eigen BedrijfsAcademy’.

Onderdeel van de coöperatie Transportopleider

Advance Groep is onderdeel van de coöperatie Transportopleider, een landelijke keten van regionale opleiders in de sector transport en logistiek. Met 13 vestigingen in Nederland en een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen volgen jaarlijks ruim 35.000 cursisten een opleiding en/of training bij Transportopleider.

Advance groep ondersteunt organisaties bij complexe organisatie-veranderingen of persoonlijke ontwikkelingen. Daar waar strategische veranderingen, personele- en/of managementvraagstukken daadwerkelijke performanceverandering vereisen brengt Advance Groep een beweging teweeg.

De TVM Awards worden mede mogelijk gemaakt door