Partners

  • Advance Groep is een bevlogen partner van de TVM Awards. Het bedrijf zegt 'geen standaard opleider' te zijn, omdat men altijd maatwerk levert door programma's en lesplannen voor klanten te ontwikkelen. Samen met TVM verzekeringen organiseert Advance al jarenlang trainingen gericht op schadepreventie. Bij het NK Veiligste Chauffeur verzorgt Advance onder andere de kennistoetsen.
  • Continental ontwikkelt baanbrekende technologieën en diensten voor een duurzame en verbonden mobiliteit van mensen en goederen. Het in 1871 opgerichte technologiebedrijf biedt veilige, efficiënte, intelligente en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en vervoer. Anno 2019 is Continental een internationaal opererend bedrijf en partner van de TVM Awards.
  • Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransport-bedrijven en logistiek dienstverleners. Met grote regelmaat zoeken TLN en TVM verzekeringen elkaar op om kennis van zaken uit te wisselen en waar mogelijk samenwerkingsverbanden op te zetten. Het partnerschap van TLN aan de TVM Awards is daar een mooi voorbeeld van.
  • Familiebedrijf Van Eijck International Car Rescue, in 1969 als takelbedrijf begonnen, is uitgegroeid tot een bedrijf met een internationaal karakter. Van Eijck is gespecialiseerd in auto- en vrachtwagentransport en berging, hulpverlening en vervangend vervoer. Van Eijck en TVM verzekeringen hebben een nauwe band met elkaar en zoeken elkaar regelmatig op om kennis en kunde uit te wisselen.
  • Veilig Verkeer Nederland (VVN) is opgericht in 1932 door verontruste burgers. Het is een vereniging bestaande uit vele duizenden vrijwilligers en een beroepsapparaat van ruim 80 medewerkers en is gevestigd in Amersfoort. De missie van VVN is kort en uitdagend: "Iedereen veilig over straat". Aangezien VVN en TVM verkeersveilgheid hoog in het vaandel hebben staan, is een samenwerking tussen beide een logisch gevolg om de TVM Awards tot een landelijk succes maken.
  • Volvo Trucks Nederland is een van de zes partners van de TVM Awards. Verkeersveiligheid zit ook bij VolvoTrucks in het DNA. Afgelopen jaar organiseerde Volvo Trucks Nederland samen met TVM verzekeringen al de eerste editie van het NK Veiligste Chauffeur. Volvo Trucks Nederland onderstreept de ambitie van de TVM Awards om bewustwording voor veilig rijgedrag te creëren en streeft naar zero accidents!