NK 2018
maandag 05 aug 2019

Halve finalisten NK zijn bekend

De 120 halve finalisten van het NK Veiligste Chauffeur zijn bekend! De ruim duizend deelnemers aan de eerste fase van het NK hebben vandaag in hun mailbox (check voor de zekerheid ook de spambox) bericht ontvangen over de uitslag. 

De eerste fase van het NK bestond uit een online kennisfase, met drie kennistoetsen en twee reactietests. Daarnaast leverde het gebruik van de rijgedrag-app nog punten op.

Voor de 120 halve finalisten geldt dat ze uitgenodigd worden om deel te nemen aan één van de twee halve finales, op 28 september in Rijssen of op 5 oktober in Gilze. Zij moeten hun komst nog wel bij de organisatie bevestigen. Meer informatie hierover valt te lezen in de mail. Indien iemand onverhoopt verhinderd is, dan zal de vrijgekomen plaats opgevuld worden met de eerstvolgende op de lijst.

Op de halve finales valt een plek te verdienen voor de grote finale op 26 oktober op het TT Circuit in Assen. Daar strijden tien finalisten tijdens een groot evenement om de titel 'Veiligste Chauffeur van Nederland' en natuurlijk om de hoofdprijs: een prachtige reis naar Brazilië!

De organisatie wenst alle halve finalisten heel veel succes bij het vervolg van het NK Veiligste Chauffeur 2019. Degenen die zich niet geplaatst hebben willen we ook namensa onze ambassadrice Hélène Hendriks bedanken voor hun enthousiasme en hun inzet.