25 september 2021: René de Baat winnaar NK Veiligste Chauffeur 2021 Volg TVM awards

GVT Academy

GVT Group of Logistics uit Tilburg is winnaar geworden van de TVM Award Veilig Transport. Het Brabantse familiebedrijf heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de GVT Academy. In het eigen opleidingscentrum worden werknemers opgeleid en getraind.

Onder andere vanwege dit initiatief en de algehele veiligheidscultuur binnen het bedrijf werd GVT Group of Logistics genomineerd voor de TVM Award Veilig Transport 2020. 

Deze prijs is bestemd voor een (transport)onderneming die zich inzet voor transportveiligheid en daarmee aantoonbaar het verschil weet te maken. De jury voor de Award Veilig Transport bestaat uit de partners van de TVM Awards en staat onder voorzitterschap van Frits van Bruggen, directeur van de ANWB.

Stan Hamers

GVT Group of Logistics volgt Vrijbloed Transport op als winnaar van de prestigieuze prijs. Operationeel directeur Stan Hamers van GVT ontving de bronzen TVM Award uit handen van tv-persoonlijkheid Hélène Hendriks in haar rol als ambassadrice van de TVM Awards.

Hamers: “Ik ben ontzettend trots op ons hele team. De TVM Award betekent een enorme waardering voor al het werk dat onze organisatie de afgelopen jaren heeft verzet op het gebied van transportveiligheid.”

Frits van Bruggen, juryvoorzitter TVM Award Veilig Transport: “Bij GVT Group of Logistics staat veiligheid centraal in haar bedrijfscultuur. Een voorbeeld hiervan is het optuigen van een eigen academie, waarin men veel tijd en aandacht besteedt aan de training en ontwikkeling van alle medewerkers.”

Meer artikelen

Meer nieuws

De TVM Awards worden mede mogelijk gemaakt door